Interieuradvies

CBW erkend logoOnze stylistes helpen U graag met een compleet inrichtingsadvies, zodat U zeker weet dat de uitgezochte meubels ook goed tot z’n recht komen in U eigen huis. Doordat wij al 25 jaar in het vak zitten, weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed interieuradvies voor U is. Alles moet dusdanig op elkaar zijn afgestemd zodat U een plek heeft waar U zich thuis voelt. Neemt U een plattegrond en eventueel foto’s mee en maak een afspraak met onze styliste.Maatwerk

CBW erkend logoDe Spinde is sterk in maatwerk. Door de jarenlange ervaring kunnen wij U heel goed adviseren in de vele mogelijkheden. Tafels kunnen in vele modellen en houtsoorten en natuurlijk in de juiste maat die bij U past gemaakt worden. Voor de kasten op maat hebben wij diverse voorbeelden in de toonzaal met daarbij een voorbeeldpaneel met de mogelijkheden van lijsten, panelen, plinten zodat stap voor stap de perfecte kast samengesteld kan worden. Vanzelfsprekend kan dat in iedere gewenste kleur uitgevoerd worden.

Service & Garantie

De spinde is een door de Centrale Branchevereniging Wonen erkende woonwinkel. Dit biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij hanteren algemene voorwaarden die U as consument extra goed beschermen. Ze zijn in samerwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor U van belang zijn bij Uw aankoop.

- Veilig aanbetalen, i.g.v. Faillissement is uw
  aanbetaling gegarandeerd.

- Extra product garantie.

- Onpartijdige klachtafhandeling
  geschillencommissie wonen.

CBW erkend logo